NannyDirekt

 

Alla familjer är olika

Vi anpassar oss efter er familj

NannyDirekt erbjuder många olika typer av nannytjänster då behovet av en nanny ser olika ut i olika familjer. Kanske är det en hel natts sömn med som ni önskar få då och då? Då kan en nattnanny vara ert bästa alternativ. Har ni ett viktigt möte som är svårt att avboka och samtidigt har sjuka barn kan ni ta hjälp av NannyVabben. EventNanny kan ni använda om ni planerar kalas eller bröllop och behöver nannies som ansvarar för barnen. Oavsett hur era önskemål ser ut hjälper vi er.

Alla våra uppdrag ser olika ut och exakt hur ni vill att er nanny ska hjälpa er skräddarsyr ni sedan tillsammans med er nanny under ert första möte.

Hur går det till?

Kort efter att ni har kontaktat oss kommer ni att få svar från vår kundtjänst. Har vi frågor om uppdraget och er familj ställer vi dessa nu. Därefter föreslår vi en eller flera nannies med videopresentation.  Om allt känns bra bokar vi sedan ett första gratis möte åt er med nannyn ni önskar. Första träffen varar en timme och då kan ni i lugn och ro gå igenom med nannyn hur ni vill att tjänsten ska se ut.

Detta möte är även till för att ni ska kunna känna så att allt känns bra med nannyn innan ni startar tjänsten. Mötet är gratis och efteråt följer alltid vi på NannyDirekt upp hur det har gått. Om allt känns bra kan ni redan under första träffen boka in schema och arbetspass direkt med nannyn.

Efter att ni har påbörjat tjänsten genomför vi även kontinuerliga uppföljningar. Vi vill ha så glada och nöjda familjer som det bara går och som kan lita på att vi alltid finns nära tillhands vid frågor och funderingar.
  • Gratisträff med nannyn innan familjen börjar
  • Skräddarsydda lösningar till varje enskild familj
  • Kontinuerliga uppföljningar