NannyDirekt

 

Frida  NannyDirekt

Frida

Fakta om Frida

Utbildning Jag går just nu en kurs i kreativt skrivande på Luleå universitet, som är helt tids- och platsoberoende. Har gått på Tyska B2.2 på Hamburger Volkhochschule, och Tyska C1 på Folkuniversitetet i Malmö. Gick en helt engelskspråkig gymnasielinje på Bladins (Social Science), med inriktning på internationellt arbete och FN.
Erfarenhet Jag har arbetat som au-pair i Tyskland under 11 månader 2014, hos två familjer med barn i åldrarna 1-4. Jag har också sommarjobbat på Södervärns förskola 2012, och på Stadsbiblioteket 2014, där jag höll i pyssel- och sagostunder för barn. Har tillsammans med min teatergrupp också satt upp barnföreställningar på Sommarscen i Malmö 2013. Har under hösten varit verksam som volontär på Röda korset, där jag har anordnat aktiviteter och lekar för barn på flykt.
Körkort Nej
Max antal barn 3
Matlagning Normal kunskap
Modersmål Svenska
Barnets lägsta ålder 1 år
Barnets högsta ålder 13 år
Flytande språk Tyska, engelska
Husdjursallergi Nej
NattNanny Ja
EventNanny Ja
Specialkunskap Att berätta sagor, fantasi, spela piano, språk och pyssla!

Videopresentation

Karta

Frida är tillgänglig hos familjer som bor inom cirkeln på kartan. Ibland går det bra att åka längre. Skicka gärna en förfrågan om du är intresserad av Frida under specifika timmar.

Förfrågan / boka möte

Om ni tycker att Frida hade passat er familj är det bara att skicka en förfrågan. Den är inte bindande och ni kan skicka hur många ni vill. Skriv gärna lite information om vad ni vill ha hjälp med och eventuella tider osv. Om ni vill boka ett möte skriv vilket datum och tid som hade passat er. Ni kommer att få svar på er förfrågan så snabbt som inom några timmar alla dagar i veckan 08.00 - 20.00.